Sol...

det var det länge sedan man såg... haha

Idag har jag vart i skolan och sedan åkte jag till stan och så träfade jag mirass besart fuad adam mohamed och elias. eller a träffade och träffade jag sa typ hej.. haha jag skulle äta och kolla på bio med Mor min.

Så viåt på en italiensk resturang! jag åt lasange... oj vad ovanligt!!! För er som inte vet så äter jag alltid lasange om jag äter på ny resturang eller om den var god förra gången!! Lite freakat kanske men det är typ en tvångstanke. sen skulle vi gå och köpa godis och vilka kommer där!!?? Mirass Adam och Fuad!! Sen går vi till netto och köper godis. Jag gillar netto och godis!

Sen går vi in till bion och hämtar våra biljetter. Sen ska vi gå in i där man går in i salonger na och vem står bakom oss??!! Mirass adam och fuad!! hhaha jag vet det är lite skoj!! dom skulle se 2012 och jag och mor skulle se ''En julsaga''... Den var bra fast den var lite läskig med vissa 3d effekter. Men det var en rolig film och man längtade till julen när man hade sätt klart den.. det är typ bara två månader kvar nu!!!

Nu sitter jag oc har det trevligt med mina vänner på msn:D

nu ska jag sova snart tror jag så ni får ha det super!!

Shlopp(L)

förlåt för min dåliga uppdatering men jag orkar aldrig skriva teehee:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0